Puthje 95.8 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi fi stereo. Puthje 95.8 Transmetuesit FM besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të njohura dhe 80, Më i lartë 40, Pop, Elektronike dhe Dance.
Puthje 95.8 FM adresa website zyrtar është www.kiss958.gr
Puthje 95.8 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Puthje 95.8 FM ]