Shoferi FM

Info koment Stacione raport

Në Shofer FM zgjidhni muzikën më të mirë për ju. Akorduar në radio tuaj të preferuar, gëzojnë të mirë të muzikës së huaj 24 orë në ditë në shtëpi, në makinë, në punë. Tani me zë të lartë dhe nga kompjuteri juaj ose celularin tuaj.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.driverfm.gr

FaceBook: www.driverfm.gr

Cicëroj: driverfm102

Instagram: driverfm.gr

Email: studio@driverfm.gr

Numri i kontaktit:

Adresë: Chrysostomou Smyrnis 61A, Petroupoli

Vend: Greece

Zhanret: / /

loading...

Greece Radio Stations

Popular Stations