Velvet Zi është Greqia radio stacion i bazuar. Radioja është operuar në gjuhën angleze dhe është e njohur për programet e tyre të njohura që janë plot me muzikë që janë të dashur nga dëgjuesit e tyre. Në mënyrë që të mbajë një lidhje të mirë me dëgjuesit e tyre në të gjithë botën Black Velvet mbajnë gjithmonë në kontakt me ta nëpërmjet të mesme të ndryshme.
Velvet Zi adresa faqen zyrtare është www.blackvelvet.fm

Velvet Zi
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Velvet Zi ]