The 1055 Rock Stacioni është një muzikant dhe informative me karakter të madh. Me nëntëmbëdhjetë orë program të jetojnë ora me prodhuesit të talentuar dhe të njohur monopolizojë hapësirë ​​shkëmb të gjerë dhe pop-rok muzikë në rajonin e Maqedonisë qendrore. Reklamuesit të rëndësishme në mbarë vendin shkallë produktet dhe shërbimet tona dhe të besuar për vite. Të gjitha kompanitë e mëdha të prodhimit ngjarjet muzikore besojnë vetëm 1055 Rock për të nxitur ngjarjet e tyre, ngjarjet e organizuara në këtë mënyrë të përkryer të suksesshme ndonjëherë. 1005 Rock Radio adresa e internetit zyrtare është www.1055rock.gr
1055 Rock Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : 1055 Rock Radio ]