Vizion 1 FM ka filluar udhëtimin e tyre të këndshme e radio transmetimit, me qëllim për të dhënë dëgjuesit e tyre një radio që do të sigurojë ata me klasë të lartë dhe llojet e programeve të radios. Nga muzikore të programeve të rëndësishme shoqërore temë në bazë të gjithë janë të mbuluara nga Vizioni 1 FM. Kjo është një medium i vërtetë për çdo gjë Gana.
Vizion 1 FM adresa website zyrtar është www.vision1gh.com

Vizion 1 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Vizion 1 FM ]