top logo

Sikka 89.5 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Sikka 89.5 Transmetuesit FM besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale

Sikka 89.5 FM adresa website zyrtar është www.sikkafmonline.com

Sikka 89.5 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Sikka 89.5 FM ]