lnm ghana is a urban youth-arranged radio station situated in the capital city of Accra, me një stacion motër në Takoradi. I themeluar 5 vjet mbrapa, customizing saj ka zhvilluar për të inkorporuar 21 radio tregon (5 prej tyre botohet njëkohësisht me bashkëpunëtorët universale) lehtësuar nga 19 moderatorët dhe 12 Emcees. TV jetojnë nga studio në qendër Akra, ajo punon 24 orë në ditë dhe është në dispozicion online në lnmghana.com

Inm Ghana
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Inm Ghana ]