GHRadio1 provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Muzikë & Entertainment is my Passion as a Radio around the Globe.
GHRadio1 official website address is www.ghradio1.com
GHRadio1
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : GHRadio1 ]