top logo

Radio Islame GH është si një radio krejt të re e cila është themeluar shumë kohët e fundit në fund të 2014. Radio u krijua me qëllim dhe vizion për të bërë një radio që do të sigurojë njerëzit dhe dëgjuesit nga fusha të ndryshme të Ganës dhe botën me programe të duhura dhe autentike islame. Radio Islame GH është një shtesë e madhe në radio botën islame.
Radio Islame GH adresa faqen zyrtare është www.islamicradiogh.com

Radio Islame GH
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ghana : Radio Islame GH ]