Truckerladen mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Gjermani apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Gjermanisë dhe nga e gjithë bota Truckerladen është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Të playlists e Truckerladen gjithashtu përmban zhanret si pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, të jetë me Truckerladen dhe për të marrë argëtuan 24/7.

Truckerladen adresa zyrtare e internetit është www.truckerladen.de

Trucker Laden
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Trucker Laden ]