Hitet e viteve '80 dhe muzikë më të mirë sot me vetëm një prekje! Sidomos për të Berlinit dhe Brandenburgut kjo ishte çik portativ + Digital Radio për pritjen celular çik +, Çik dhe FM zhvilluar. Rreth STAR * SAT RADIO kontakt çon kyçe pa Alternativa ndaj popullore radio stacionit të Berlinit. Duke ofruar një dizajn elegant të bardhë dhe cilësi të shkëlqyera të shëndosha, një dy-line LCD ekran për emrin stacionin dhe informata shtesë, si dhe dhjetë preferuarat Ruaj për stacionet radio digjitale dhe FM, STAR * SAT RADIO ofron gjithçka që ju nevojitet për çik + pritja dixhital radio. Rreth përshtatës furnizuar me energji elektrike, radio celular mund të përdorë gjithashtu stacionare në shtëpi.

STAR SAT Radio adresa e internetit zyrtare është www.starsat.de

STAR SAT Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : STAR SAT Radio ]