Radio Zusa broadcasts its programmes decorate its play lists for Community, Hits Euro, Adult Bashkëkohore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Zusa broadcasts diverse local productions. Their productions and information based programs contains such as Community, Hits Euro, Adult Bashkëkohore. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
Radio Zusa official website address is www.zusa.de
Radio Zusa
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Radio Zusa ]