top logo

Radio Viciana Gjermania transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit radio Viciana Gjermani besojmë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Radio Viciana Gjermania adresa faqen zyrtare është www.radioviciana.com

Radio Viciana Gjermania
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Radio Viciana Gjermania ]