Këngët më të mira gjermane! German është gjuha jonë amtare dhe ka këngë të panumërta në gjuhën gjermane me tekst që bojës foto e bukur. Në savs gjermane të gjitha këto këngë të mëdha të gjejnë vendin e tyre. Colorful dhe të ndryshme në diversitetin e tyre muzikore – çdo gjë si Helene Fisher, Ina Müller për gunslinger. Këtu nuk është këngë e drejtë për çdo shije.

Radio savs Deutsch adresa zyrtare e internetit është www.saw-musikwelt.de

Radio SAW Deutsch
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Radio SAW Deutsch ]