Më të mirë të viteve '90 – Këngët më të mëdha të 90-së! Boybands thyen zemrat e vajzave të reja dhe stile të muzikës si Euro Dance, R & B dhe tekno u bë më popullor. Tifozët mund të shohim përpara në savs 90 Muzikë lumë në, ndër të tjera, Take That, Backstreet Boys dhe Nirvana. Savs Departamenti Muzika radio gjithashtu ka 90 Kulthits ndër të tjera, Aerosmith, Lagur lagur lagur, Girls Spice dhe Snap! me të përziera të pastër! Muzika e viteve '90: Dëgjoni dhe mos harroni Tamagotchi, Game Boy, Qerja ose Monica Lewinsky …

Radio savs adresa 90er zyrtare e internetit është www.saw-musikwelt.de

Radio savs 90er
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Radio savs 90er ]