Më të mirë të viteve '80 – Këngët më të mëdha 80! “Me zë të lartë, mprehtë dhe i çmendur i çmendur” – është mënyrë jetese e 80. Dollakë Neon ishin femra, burrat ishin në gjendje për të demonstruar pa probleme në xhaketa string dhe që mbajti atë për të veshur një hairstyle ekspresive e Popper për punk! Vala e re gjermane ka lindur dhe e solli fun danceable në Listat gjermane. SAW-80s Webchannel paraqet këngët më të mëdha të Alphaville 80, Boy George, Kurë, Cyndi Lauper, Mode Depeche, Phil Collins, Tina Turner, Michael Jackson, dhe, dhe, dhe …

Radio savs adresa 80er zyrtare e internetit është www.saw-musikwelt.de

Radio savs 80er
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Radio savs 80er ]