Më të mirë të 2000 – Këngët më të mëdha të viteve 2000!
Lady Gaga dhe David Beckham janë ikonat e viteve 2000 dhe Eminem artisti më i suksesshëm në dekadën e parë të mijëvjeçarit të ri!
2000 janë karakterizuar kryesisht nga mundësitë e pafundme të botës dixhitale! Ne mësojmë rrjetet sociale si Hapësirë ​​e mia apo StudiVZ di, na informoni kur Wikipedia dhe për të blerë Apps.
Bota celular po fiton me shpejtësi në rëndësinë dhe Radio SAW 2000er papritmas fshij sesa që do të përdoret si një ekran Mouse.

Radio savs 2000er adresa zyrtare e internetit është www.saw-musikwelt.de

Radio savs 2000er
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Radio savs 2000er ]