top logo
Hardcore dhe muzika emocionuese elektronike është në thelbin e Radio Coretime. Për dashamirët këngë elektrike në Gjermani kjo është një stacion radio të veçantë që ofron gjatë gjithë kohës godet këngë hardcore dhe këngë elektrike. Si rezultat i kësaj radio është shumë popullor në mesin e dashuruar elektrike këngën e Gjermanisë, sepse ata mund të gjeni dhe të gëzojnë të gjitha llojet e këngëve elektrike me këtë radio stacion popullor. Radio Coretime adresa faqen zyrtare është www.coretime.fm
Radio Coretime
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Radio Coretime ]