top logo

Radio 2DAY është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Radio 2DAY janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Gjermaninë.

Radio 2DAY adresa faqen zyrtare është radio2day.de

Radio 2DAY
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Radio 2DAY ]