top logo
Radijojo broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radijojo broadcasts diverse local productions. Their productions and information based programs contains such as children, pop, këngët, arsim. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë. Radijojo official website address is www.radijojo.de
Radijojo
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Radijojo ]