top logo
Quad Sonic listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Quad Sonic has become a very popular radio station of Germany in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.
Quad Sonic official website address is www.quadsonic.de
Quad zërit
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Quad zërit ]