PN Eins Urban

Info koment Stacione raport

Kur një radio dëgjon preferencat e tyre dëgjuesit e dëshiruar dhe vepron në përputhje me rrethanat se ajo natyrshëm bëhet një radio shumë popullor në mesin e fams e muzikës. In case of PN Eins Urban, ajo është bërë e njohur shumë shpejt me lidh ata me dëgjuesit e tyre dhe duke ofruar programe të dëshirës së tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.pn-eins.de

Email: studio@pn-eins.de

Gjuhe: Gjermanisht

Numri i kontaktit: +49-8441-2791-0

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations