Elsterwelle Radio broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve. Elsterwelle Radio broadcasts diverse local productions. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
Elsterwelle Radio official website address is www.kanal8-elsterwelle.de
Elsterwelle Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Elsterwelle Radio ]