top logo

Discofox Schlagerradio is an international online radio station playing a fresh, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Discofox Schlagerradio are an independent station for the online generation, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Gjermaninë.
Discofox Schlagerradio website address is www.discofox-schlagerradio.com

Discofox Schlagerradio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Discofox Schlagerradio ]