top logo

Dance Fire Radio, zjarret muzikë përmes shtetit të tyre të radio stacionit artit për dëgjuesit veshët e tyre. Radio është e mbushur me muzikë nxehta nga zhanret si krye 40, pop, elektronike dhe kështu me radhë. Ata përpiqet dhe të kërkimit të mirë të tyre për të bërë çdo dëgjuesit të vetme prej tyre lëvizin në katin e me programet e tyre të bukur.
Dance Fire Radio adresa e internetit zyrtare është www.dance-fire-radio.net

Dance Fire Radio
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Dance Fire Radio ]