top logo
Cordless Radio broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Cordless Radio broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown track, shouse, elektronik, valle, minimal and much more. Cordless Radio official website address is www.cordless-radio.de
Cordless Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Cordless Radio ]