top logo

Coolradio është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur muzikë Klasik Rock. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi.

Coolradio adresa zyrtare e internetit është www.coolradio.de

Coolradio
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Coolradio ]