Nga Kate Nash në policinë për Nickelback Ju dëgjoni këtu yjet më të mëdha rock dhe yjet më të nxehta pop ndonjëherë. Prandaj, duke e kthyer sistemin në & ju merr në paraqesin, sepse kjo hitet tunduar për të kënduar së bashku, dhe të bëjë Mitrocken garantuar një humor të mirë!
Best Of Modern Rock & Pop adresa zyrtare e internetit është www.104.6rtl.com

Best Of Modern Rock & Pop
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Best Of Modern Rock & Pop ]