top logo

Alex është platformë media për Berlin krijuese. Nga Alex TV, radio dhe ALEX ALEX Online, Alex ofrojnë hapësirë ​​për energji të reja dhe subculture e qytetit tonë.

Në ALEX merrni media-tru Berlin / brenda shans për të përjetojnë mediat për të bërë veten dhe të publikojë përmbajtjen e tyre user-generated në TV, radio dhe Internet. Alex janë një vend takimi për idetë, kreativiteti dhe shkëmbimi. Programi rezultuar reflekton Berlin në të gjithë shumëllojshmërinë e saj përsëri: Urban, kompleks, gjallë dhe të gjallë.

Alex Radio adresa e internetit zyrtare është www.alex-berlin.de

Alex Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : Alex Radio ]