99 Jetojnë FM radio gjermane të bazuar në internet i dedikuar vetëm për të luajtur muzikë të Gjermanisë dhe në këtë drejtim ata janë të klasës thjesht të lartë. Radio është shkojnë për të përmendur për dëgjuesit që i pëlqen të ketë programe muzikore në disko muzikë dhe kështu me radhë. Elektronik, pop dhe shumë shumë muzikë të tjera të njohura mund të gjenden në 99 Jetojnë FM.
99 Jetojnë FM adresa faqen zyrtare është www.99live.de

99 Jetojnë FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : 99 Jetojnë FM ]