top logo

Që prej 26 Shtator 2010 Hamburg ka ditës 5-0 ora një program i ri radio: 917xfm – Stacioni Hamburg muzikë. Në frekuencën 91.7 Ju dëgjoni Indie, alternativë, elektro, jazz dhe shumë më tepër Lajme nga skena muzikore Hamburg.

917xfm adresa website zyrtar është www.917xfm.de

917xfm
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : 917xfm ]