Berlin show funniest në mëngjes me Arno dhe Crew mëngjesit, Koschwitz përziera në pasdite dhe hitet më të mira të reja me RTL Greatest Hits. Këtu ju dëgjoni 104.6 Bota RTL jetojnë nëpërmjet internetit! Nëse në shtëpi, në punë apo me pushime. Vetëm të kaloni në dhe kurrë mos e humbisni garat coolest, komeditë funniest dhe muzika më e mirë!

104.6 RTL adresa website zyrtar është www.104.6rtl.com

104.6 RTL
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : 104.6 RTL ]