100 Më SCHLAGER

Info koment Stacione raport

Nëse jeni duke kërkuar për këngë me melodi të mbetet në mendje dhe zbavitëse tekst dhe një dozë të mirë të potencialit Mitklatsch, do të gjeni atë në 100 Topschlager. Radio Interneti është duke luajtur të gjitha ditën më këngët e bukura nga pop dhe disko fox. Nga Andrea Berg, mbi bavarez Cowgirl Nicki deri në Semino Rossi goditi çdo yll është e përfaqësuar. Bukur gjë në lidhje me të, ju mund të thoni në 100 Topschlager ajo që ju doni të dëgjojnë.
100 Top Schlager adresa website zyrtar është www.100topschlager.de

Vend: Germany

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations