100% Deutsch

Info koment Stacione raport

playback Nonstop i muzikës popullore bazuar në kategorinë e ata u përqëndruan në është luajtur me të gjithë teknologjinë moderne të transmetimit për të siguruar një stil të cilësisë dhe përvojën e muzikës. 100% Deutsch është radio që jo vetëm të fokusohet në muzikë, por gjithashtu fokusohet në ato muzikës që tendenca në Listat krye.
100% Deutsch adresa zyrtare e internetit është www.schlagerplanet.com

Vend: Germany

Zhanret:

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations