Radio “Dardimandi” u themelua në 2011. Kjo është një radio gjeorgjian që kombinon këngë të lashtë dhe moderne gjeorgjiane. Transmetim të drejtpërdrejtë të prezantuesit dhe publiku paraqesin qëndrimet gëzuar plotësojnë frymën Gjeorgjisë.
Zona transmetimi i Tbilisi – FM 97.1, Guria dhe Imereti – FM 105.0.
Radio “Dardimandi” Formati i muzikës dhe argëtuese. Ai që e do muzikën e Gjeorgjisë, FM 97.1 dhe FM 105.0 – mundësi është ofruar 24 orë për të dëgjuar këngën e të gjitha kohërave dhe zhanër e humor gjeorgjian dhe më të pakujdesshëm krijuar.

Radio DardiMandi adresa faqen zyrtare është dardimandi.ge

Radio DardiMandi
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Georgia : Radio DardiMandi ]