Jazz është një lloj i muzikës që është shumë popullor në pothuajse çdo pjesë të botës dhe Gjeorgjia nuk është përjashtim. Ata kanë më pak sasinë e radio në internet, por ata kanë marrë talentet mahnitshme njohur muzikore dhe radiot e madhe online si Radio 48 i cili luan non stop Jazz Muzikë të qetë për njerëzit e tyre.
Radio 48 Adresa zyrtare e internetit është www.radio48.com

Radio 48
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Georgia : Radio 48 ]