Stacione të pavarura radio
Broadcasting Company “stacione,” një grup i pavarur i mediave në Gjeorgji, e cila u themelua në gusht 29, 1998.
Stacioni më i popullarizuar i Gjeorgjisë radio në stacionet radio stacionet rajonale Radio. Politika paanshëm informacioni, Vlerësimi i lartë besimi, risi të vazhdueshme dhe në rritje zhvillimi i tregut të radio transmetimit në të ashpër arritjen e ekipit gjeorgjian.

HeretiFM adresa zyrtare e internetit është www.heretifm.com

HeretiFM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Georgia : HeretiFM ]