top logo

Politologu Nika Tarashvili dhe miqtë e tij e themeluar Zërin e Abkhazisë në pranverën e 2007, transmetimet radio ishin nisur në tetor të të njëjtit vit. Fillimisht zona e mbulimit radio përfshira Samegrelo dhe Abkhazia rajonet.
Disa kohë më vonë Tbilisi u përfshi shumë. Në atë kohë radioja ishte vetëm në gjuhën ruse. Në 2009 Zëri i Abkhazisë ndryshuar formatin e saj dhe përveç Rusisë transmetimit një gjeorgjian në gjuhën ishte nisur shumë.
Zëri i Abkhazisë është në pronësi private.

FM Abkhazia adresa faqen zyrtare është www.fmabkhazia.com

FM Abkhazia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Georgia : FM Abkhazia ]