top logo

Jollofnews Radio is a live online broadcasting music channel based on Gambia. Jollofnews Radio plays different range of music genres. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

jollofnews radio official website address is jollofnews.com

Jollofnews Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Gambia : Jollofnews Radio ]