Fred Film Radio CH9 rumun është për një lloje të dëgjuesve dhe ata janë ata që i pëlqen filma dhe çdo gjë që është e lidhur për të filmit dhe industrinë e filmit. Festivalet e ndryshme në lidhje me gjëra të filmit, çmime të reja, Analiza kritike, Filmi trending lartë thashetheme, Ato lartë term dhe shumë lloje më e programeve janë të mbuluara nga Fred Filmit Radio CH9 rumanisht.
Fred Film Radio CH9 rumun adresa faqen zyrtare është www.fred.fm

Fred Film Radio CH9 rumun
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Fred Film Radio CH9 rumun ]