Fred Film Radio CH5 polak dhe Ideja e radios është që të lejojë të gjithë ata dëgjuesit të cilët nuk mund të jenë në festivalet e filmave për të ndarë në përvojën e tyre të dëshiruar si në qoftë se ata ishin të, dhe për të ofruar më shumë informacion në thellësi, Analiza dhe në shënjestër programe argëtuese të bazuara në ato dëgjuesit që ishin në të vërtetë atje.
Fred Film Radio CH5 Polonisht adresa faqen zyrtare është www.fred.fm

Fred Film Radio CH5 Polonisht
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Fred Film Radio CH5 Polonisht ]