Fred Film Radio CH4 gjermane është përqendruar në radio dëgjues gjermane dhe komuniteteve të tyre që jetojnë në të gjithë botën. Këtu në këtë radio dëgjuesit do të merrni të njëjtat lloje të programeve që merr nga radiot tjera online, por në këtë rast ajo fokusohet në industrinë e filmit gjerman dhe gjëra të lidhura me të.
Fred Film Radio CH4 Gjermanisht adresa faqen zyrtare është www.fred.fm

Fred Film Radio CH4 Gjermanisht
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Fred Film Radio CH4 Gjermanisht ]