Fred Film Radio CH24 Lituanisht radio që ofron programe drejtuese radio klasit nga rajoni jugor të Mbretërisë së Bashkuar. Ata janë mjaft të popullarizuara në atë zonë të vendit dhe për këtë ata janë të lidhura kryesisht me dëgjuesit e tyre dhe solli programet klasike filmit të bazuara për dëgjuesit e tyre.
Fred Film Radio CH24 Lituanisht adresa faqen zyrtare është www.fred.fm

Fred Film Radio CH24 Lituanisht
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Fred Film Radio CH24 Lituanisht ]