Fred Film Radio CH20 Hungarisht bazuar stacion radio në komunitet bazuar në programet Film lidhura. Kanali i saj numër 20 i Fred Film Radios dhe të gjitha radiot e tyre janë të bazuara në programet e veshur me cipë dhe kjo radio prej tyre në të vërtetë nuk ka përjashtim a kjo sjell edhe të mira të programeve Film lidhura hungareze.
Fred Film Radio CH20 Hungarisht adresa faqen zyrtare është www.fred.fm

Fred Film Radio CH20 Hungarisht
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Fred Film Radio CH20 Hungarisht ]