Fred Film Radio CH18 transmetimit Letonisht nga Mbretëria e Bashkuar dhe si radio të tjera të tyre në internet kjo radio është gjithashtu në varësi të Filmit dhe programet e llojeve të ndryshme të cilat janë të lidhura me film punët e lidhura. Me prodhimin kryesor të klasës dhe të dorës dekorimin crufted e programeve të tyre të ekzekutimit Fred Film Radio CH18 Letonisë është një paketë shumë tërheqës për dëgjuesit e tyre të dëshiruar.
Fred Film Radio CH18 Letonisht adresa zyrtare e internetit është www.fred.fm

Fred Film Radio CH18 Letonisht
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Fred Film Radio CH18 Letonisht ]