Fred Film Radio CH16 bullgar radio online për programet e mëdha dhe ndikimin e plotë të gjërave Film bazë. Të gjitha radiot e transmetuesit janë vërtetë të bisedoni tregojnë bazuar dhe nganjëherë së bashku me të folur tregon se ata transmeton muzikë shumë. Por, nëse muzikë apo të flasim e saj të tregojë të gjitha në lidhje Filmat e Bullgarisë.
Fred Film Radio CH16 adresa zyrtare bullgare internetit është www.fred.fm

Fred Film Radio CH16 Bullgarisht
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Fred Film Radio CH16 Bullgarisht ]