Transmetimi në gjuhën arabe dhe ka për qëllim edhe për popullin arab rajonale Fred Film Radio CH15 arabisht është radio që i jep të gjitha i dëgjon e arab me bazë në vendet arabe dhe në të gjithë botën me të gjitha shumë më të fundit në programet bazë filmit dhe çdo gjë që lidhet me gjëra arab.
Fred Film Radio CH15 Arabisht adresa faqen zyrtare është www.fred.fm

Fred Film Radio CH15 Arabisht
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Fred Film Radio CH15 Arabisht ]