Fred Film Radio CH13 Korean radio nga llojet e saj. Në qoftë se për të thënë me të vërtetë nuk ka ndonjë radio të tjera tematike në botë e cila është transmetuar si ky rrjet radio. Ata janë tematike transmetuesi radio stacion dhe secili prej radio tyre synon një vend tjetër apo rajon për të komunikuar me.
Fred Film Radio CH13 Korean adresa faqen zyrtare është www.fred.fm

Fred Film Radio CH13 Korean
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Fred Film Radio CH13 Korean ]