Fred Film Radio CH12 Mandarin është transmetimi nga Britania e Madhe e cila është një vetë-qeverisëse, por në të njëjtën kohë britanike në pronësi të kompanisë radio. Fred Film Radio CH12 Mandarin është një nga shumë pak radiove nga zona dhe radio luan më të madhe të kohës të njohura të muzikës komuniteti lokal. Muzikës që janë të ndikuar nga kultura dhe tradita e Mandarin merr numrin më të lartë të prioritetit për programet e tyre.
Fred Film Radio CH12 Mandarin adresa faqen zyrtare është www.fred.fm

Fred Film Radio CH12 Mandarin
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Fred Film Radio CH12 Mandarin ]