Sllovenia dhe punët e saj të filmit të lidhura merr në detaje të plota këtu në Fred Filmit Radio CH10 sllovene. Është një vend për qasje të përshtatshëm ndaj një miqësore përvojë gjithnjë e më shumë dëgjues në internet radio në lidhje me vend të ndryshme dhe programet e saj industria e filmit të flasim në bazë tregojnë bazuara gjatë tërë ditës.
Fred Film Radio CH10 slloven adresa faqen zyrtare është www.fred.fm

Fred Film Radio CH10 sllovene
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Fred Film Radio CH10 sllovene ]